Catalunya Diari

Detinguts dos homes a Lleida per robar-li el mòbil a un menor i donar-lo a canvi de droga

La Urbana va localitzar els detinguts al Centre Històric

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que efectuava a la Rambla d'Aragó de Lleida el servei de protecció escolar el passat 27 d'abril a les 17.00 hores de la tarda, va ser requerida per un grup de menors que van comunicar que a un d'ells l'havien robat el telèfon mòbil amenaçant-lo d'agredir-lo. Que el menor va facilitar la descripció física d'ambdós individus, els quals havien marxat corrent en direcció al centre històric. Seguidament els agents va localitzar als pares del menor per informar dels fets i presentar denúncia. Diverses patrulles es van dirigir a la zona del centre històric i a les 19.30 hores van observar al carrer Veguer de Carcassona dos homes que coincidien amb la descripció física facilitada pel menor. 

Davant això, els agents van identificar a J.A.V.R., i E.E.E., de 23 i 37 anys, de nacionalitat espanyola, i veïns de Lleida, els quals davant la presència policial es van posar nerviosos i van manifestar que havien robat el mòbil a un menor, però que ja no el tenien perquè l'havien canviat per diverses dosis de substàncies estupefaents. Els agents van

  

detenir a ambdós homes, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari