Catalunya Diari

Detinguts dos homes per quatre robatoris a la zona del Baix Segre

Els Mossos d'Esquadra busquen a una tercera persona implicada en els furts

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 31 i 18 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, acusats de ser els autors de quatre delictes de robatori amb força al Baix Segre. Concretament, se'ls acusa de dos furts a Aitona, dos més a Seròs i una temptativa de robatori a Soses. Tots ells, registrats en magatzems agrícoles i casetes de reg a principis del mes de novembre. Després de diverses indagacions i d'estudiar les denúncies interposades, la policia catalana va adonar-se que alguns pagesos coincidien amb les dades que donaven de la matrícula i la descripció dels ocupants de la furgoneta sospitosa que havien vist en diversos punts de la zona del Baix Segre. A més, tots ells coincidien amb la manera de produir-se. En tots els casos, els detinguts trencaven el pany i la porta de l'equipament per robar després bateries, ferros i eines agrícoles.

 

Sorpresos a Torrefarrera venent el que havien robat

El passat 15 de novembre, una patrulla dels Mossos d'Esquadra va veure la furgoneta sospitosa prop d'una deixalleria en un polígon industrial de Torrefarrera. El vehicle anava carregat de ferralla que se sospita que podria haver estat sostreta en els robatoris abans esmentats. La policia catalana va demanar explicacions a les tres persones que viatjaven en la furgoneta sobre la procedència d'aquell material, tot i que no van poder justificar d'on havien sortit aquells objectes que anaven a vendre. Per aquest motiu, agents dels Mossos d'Esquadra van identificar-los i van requisar tot el material que transportaven a la furgoneta de manera preventiva, en previsió que fos el material procedent dels robatoris a les casetes de reg de la zona del Baix Segre.

 

Posteriorment, la policia catalana va poder comprovar que el material que s'havia requisat el passat 15 de novembre era el que s'havia sostret en dos robatoris registrats a Aitona i dos més a Seròs. La policia catalana va lliurar els articles als seus legítims propietaris.

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir finalment durant la tarda del 26 de novembre dos dels presumptes lladres, tot i que encara falta una tercera persona, que no ha estat localitzada. A hores d'ara la investigació continua oberta, i també investiga si aquestes persones podrien estar relacionades amb altres fets similars. Els dos detinguts, amb nombrosos antecedents policials, van passar aquest dimarts a disposició judicial.Comentaris

envia el comentari