Catalunya Diari

Detinguts dos joves per amenaçar amb un ganivet i intentar robar un mòbil a Lleida

Els fets han tingut lloc a les 4.45 hores d'aquesta matinada

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha anat aquesta matinada a les 4.45 hores a l’avinguda de Prat de la Riba de Lleida en rebre un avís d’un robatori amb violència i intimidació a un jove. Un cop al lloc, aquest jove ha denunciat als agents l’agressió amb un ganivet quan havien intentat robar-li el telèfon mòbil, mostrant les ferides que tenia en un braç.

Molt pròxim, es trobaven dos individus que la víctima ha reconegut com els autors del robatori i les ferides. Tot seguit, els agents han aturat aquests individus i els han identificat, com a Y.G., de 19 anys, i M.R., de 18 anys, ambdós nascuts al Marroc i veïns de Lleida. 

Davant la denúncia els agents han detingut Y.G. i M.R. com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i lesions. 

Més casos amb ganivets en els darrers dies

Cal destacar que el d'aquesta matinada no ha estat un cas aïllat a Lleida. En les darreres setmanes han estat diverses les actuacions que han dut a terme des de la Guàrdia Urbana relacionades amb amenaces amb ganivets. La més sorprenent va ser una de principis del mes de juny quan van sorprendre un home amb dos ganivets de 20 centímetres passejant pel carrer. En aquest cas, van ser els veïns els qui van alertar a la policia. D'altra banda, també agents de la Urbana van sorprendre va pocs dies una menor amb un ganivet de 22 centímetres i, aquesta mateixa setmana, han detingut un home per amenaçar la seva dona amb un ganivet


Comentaris

envia el comentari