Detinguts dos joves a Lleida per grimpar fins a un primer pis, trencar la finestra i robar en el seu interior

Ambdós detinguts tenen 18 anys

La Guàrdia Urbana ha rebut un avís la passada matinada d'un veí informant que hi havia dos joves grimpant fins al balcó d'un primer pis i que trencaven el vidre d'accés a l'interior de l'habitatge ubicat al carrer Valls d'Andorra de Lleida. Els agents han comprovat que la finestra que dóna al carrer tenia el vidre totalment trencat, la persiana a mig aixecar, que hi havia llum a l'interior i moviment de persones.

 

Al lloc s'han personat diverses patrulles de suport i una patrulla del cos de Mossos d'Esquadra, que han controlat el perímetre de l'immoble. La patrulla ha accedit per la finestra i ha observat dos joves amagats que duien una motxilla amb diverses eines utilitzades per realitzar el robatori, els quals han admès que acabaven de trencar la finestra per accedir al domicili.

 

S'ha inspeccionat l'habitatge el qual es trobava tot registrat i amb objectes agrupats per la seva suposada sostracció. Davant els fets, els agents han detingut a I.B, i H.I., ambdós de 18 anys, nascuts a Marroc i veïns de Lleida, per un presumpte delicte de robatori amb força, i s'han iniciat les diligències judicials corresponents. Seguidament s'ha localitzat a la propietària del domicili informant-lo dels fets i ha presentat denúncia.Comentaris

envia el comentari