Catalunya Diari

Detinguts dos menors per entrar a cases de Lleida pels balcons i teulades

Una patrulla de la Guàrdia Urbana es va dirigir el passat 28 de desembre al carrer Camí de Corbins de Lleida en rebre un avís d’un ciutadà que observava com dos nois estaven saltant dins d’una finca i entraven per la teulada i balcons als immobles. Els agents en arribar al lloc van observar a dos joves en la part superior de l’immoble, on un d’ells volia salta a la via pública i a l'estar sorpresos van tornar a escalar per entrar en un altre immoble, fent cas omís aquests de les indicacions dels agents.

Seguidament els agents van localitzar els joves amagats a la part superior de l’immoble, on estan els dipòsits d’aigua sota la teulada, tenint al seu poder dos ganivets de grans dimensions. Que el propietari de l’immoble va informar que trobava a faltar tubs de coure d’instal·lació del gasoil i de la calefacció, els quals es desconeix on els van amagar. Davant això, els agents van comissar els dos ganivets, i van detenir als menors d’edat de 16 i 17 anys, ambdós nascuts a Marroc i veïns de Lleida, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força, resistència i desobediència a agents de l’autoritat, i es van iniciar les diligències judicials corresponents. Així mateix, en identificar els menors es va comprovar que aquests s’havien fugat d’un centre de menors des del dia 12 de desembre d’aquest any.

Altres actuacions de la Urbana a Lleida

D'altra banda, el dia 29 a les 21.35 hores, una patrulla que realitzava servei de vigilància al Centre Històric va observar al carrer Boters, dins del portal d’un immoble un home que entregava quelcom que semblava dos embolcalls de substàncies estupefaents a un altre home. 

Seguidament una de les patrulles va aturar a l’home que havia fet la compra i van comprovar que duia dos embolcalls de plàstic amb una substància blanca, presumptament heroïna, i una altra patrulla va aturar l’altre home que en detectar la presència policial es va endinsar corrents dins del portal traient una bossa de plàstic de la butxaca de la jaqueta que llençava a terra. 

En l’escorcoll d’aquest home, els agents van comprovar que dins la bossa hi havia cinquanta-tres bossetes amb una substància que presumptament era heroïna, una bossa mitjana amb una substància en pols de color blanc que presumptament era cocaïna, així com un total de cent setanta-vuit euros en moneda fraccionada. Davant això, els agents van comissar tot el material i la substància, i van detenir a S.S., de 39 anys i veí de Lleida, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Imatge del material
Imatge del material | Guàrdia Urbana


Comentaris

envia el comentari