Catalunya Diari

Detinguts a Tàrrega per amenaçar dos adolescents a les portes d'un institut

Els dos homes s'han barallat amb els dos joves i un dels adults duia un ferro a la mà que semblava una navalla

Dos homes de 35 i 40 anys han estat detinguts aquest dimecres a Tàrrega acusats d'amenaçar dos adolescents a les portes de l'institut Manuel de Pedrolo, segons la SER Ràdio Lleida.

Els dos detinguts, que serien germans, s'han barallat amb els dos joves durant la sortida de l'escola. Un dels dos adults duia un ferro a la mà que semblava una navalla. Els Mossos investiguen el cas.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'alcaldessa de Tàrrega rebutja els fets

L'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, ha manifestat el seu rebuig pels fets ocorreguts aquest dimecres a la tarda a les portes del centre educatiu de la capital de l'Urgell. Segons va manifestar a Ràdio Tàrrega, s'ha determinat que durant els dies vinents hi hagi una major presència per part de la Policia Local a les sortides i entrades dels alumnes, per tal d'evitar problemes com el viscut. Cal destacar que la detenció es produïa després que l'equip directiu del centre educatiu fes denúncia als Mossos d'Esquadra. 

Per la seva banda, dos vídeos del succés van córrer ràpidament per les xarxes socials. A les imatges, gravades pels mateixos alumnes del centre, es poden veure les cares dels dos germans i els aldarulls que es van generar a la sortida de les classes de la tarda.


Comentaris

envia el comentari