Catalunya Diari

Detinguts per traficar a Lleida amb 860 grams de marihuana

Tres individus de nacionalitat romanesa havien acudit a la ciutat per a comprar la droga

Imatge de la marihuana intervinguda
Imatge de la marihuana intervinguda | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil va detenir el passat dimecres 3 de juliol a Lleida a quatre persones per un delicte contra la salut pública en confiscar-los fins a 860 grams de marihuana. Segons ha informat la policia, els detinguts són: I.J. de 23 anys, de nacionalitat espanyola, D.S. de 37 anys, I.S., de 21 anys, i M.B., de 32 anys, tots tres de nacionalitat romanesa.

La intervenció es va produir en detectar la Guàrdia Civil la presència de tres individus de nacionalitat romanesa que havien acudit a Lleida per comprar una quantitat indeterminada de substància estupefaent. 

Una quarta persona els intentava proporcionar un paquet amn la droga

Després d'un breu seguiment per aquesta localitat, els agents van sorprendre a prop del carrer Joc de la Bola als tres individus, quan intentaven entrevistar-se amb una quarta persona que els intentava proporcionar un paquet amb pel qual sembla, algun tipus de substància estupefaent. Una vegada que els agents es van identificar, es va procedir a comprovar la identitat de tots ells, tractant-se dels esmentats anteriorment.

Analitzat el paquet que els anava a lliurar, al seu interior es troba una substància que dóna positiu com marihuana, sent el seu pes de 840 grams. Posteriorment el cap del Servei Cinològic de la Guàrdia Civil, va detectar a l'interior del vehicle que els traslladava, la quantitat d'altres 10 grams més de marihuana, sent el total de què confiscat 860 grams de marihuana.

Per tot l'anteriorment exposat, es va procedir a la detenció immediata de tots ells, instruint diligències, que en unió dels detinguts i de la substància intervinguda, van ser posades a disposició judicial.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari