Catalunya Diari

Diversos detinguts a Lleida per intentar fugir de la policia amb droga amagada

Un dels acusats portava més de 200 grams de marihuana a sobre

Imatge de la marihuana interceptada per la Urbana de Lleida
La Urbana deté tres persones per dur drogues a Lleida | Guàrdia Urbana

Una dotació de la Guàrdia Urbana de Lleida que realitzava patrullatge pel Centre Històric la setmana passada i trobant-se a l'altura del carrer Veguer de Carcassona, va observar un individu caminant amb una bossa que en adonar-se de la presència policial fa mitja volta i surt corrent, sent aturat pels agents a uns pocs carrers.

Realitzades les comprovacions adients, se li localitza en l'interior de la bossa altres bosses contenint cabdells vegetals similars als de la marihuana, tallats i nets, amb un pes d'uns 265 grams. Per la qual cosa es va detenir a M.B. de 40 anys i nascut al Senegal, per presumpte delicte contra la salut pública.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Altres actuacions per drogues a Lleida

D'igual forma, dissabte passat una patrulla es va adreçar al carrer del Nord en rebre un avís que hi havia un parell de joves que intentaven grimpar per ocupar un pis buit. Els agents un cop al lloc van localitzar al lloc als autors, un dels quals, A.F. de 34 anys i de nacionalitat senegalesa, va fugir per l'interior de l'edifici, sent localitzat al poc pels agents. Amb aquest individu se li van trobar a sobre una bossa contenint 42 embolcalls contenint una substància blanca en pols, presumptament cocaïna i 52 embolcalls contenint pols marronosa similar a l'heroïna. Per la qual cosa va estar detingut per un delicte conta la salut pública (tràfic de drogues).

Finalment, diumenge una patrulla amb motiu d'un control de documentació al carrer Tallada, va identificar a M.D. de 37 anys, de nacionalitat senegalesa i veí de Lleida. Comprovant que aquest home porta a sobre 45 dosis de marihuana i moneda fraccionada, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció per un delicte contra la salut pública.


Comentaris

envia el comentari