El Doctor Music Festival comptarà amb un espai reservat a la pràctica del ioga

La mestra Xuan Lan dirigirà l'Espai de Reconnexió Vital on s'oferirà altres activitats com quiromassatge, reflexologia, banys de bosc, reiki, desbloqueig de xacres o desdejunis saludables
La mestra de ioga Xuan Lan dirigirà l'Espai de Reconnexió Vital del Doctor Music festival | LleidaDiari.cat

El Doctor Music Festival comptarà amb un espai reservat a la pràctica del ioga. La directora de l'Espai de Reconnexió Vital serà la mestra Xuan Lan i oferirà també la pràctica d'altres disciplines com quiromassatge, reflexologia, banys de bosc, reiki, desbloqueig de xacres o desdejunis saludables. Aquest espai estarà situat en un prat aïllat del bullici del Festival, envoltat d'arbres i amb zones d'ombra i oferirà músiques sagrades, sound healing, regressió terapèutica, nutrició energètica, tallers de cuina integrativa, tractaments de bellesa natural, bioperruqueria i espais chill per aprendre a relaxar-se, reconnectar amb si mateix i practicar mindfulness i ioga.

 

En aquest espai, els telèfons mòbils s'hauran de deixar a l'entrada. Neo Sala, director del Doctor Music Festival, ha explicat que «és un honor comptar amb el talent i l'espiritualitat de Xuan Lan per dirigir l'espai de reconnexió vital Reconnection Space» i ha sentenciat que «un lloc com el Reconnection Space mai s'ha vist abans en cap festival al nostre paí». Xuan-Lan ha assenyalat que«el ioga va canviar la meva vida i espero que en el Doctor Music Festival també et pugui ajudar a canviar la teva».

 

La música torna al Doctor Music Festival un any abans

Un concert de Quimi Portet va tornar a portar la música a l'esplanada d'Escalarre el passat mes de juliol quan encara falta un any per la celebració del Doctor Music Festival (12,13 i 14 de juliol de 2019). A aquesta celebració la va precedir la plantació d'un menhir de prop de sis metres i vuit tones de pes per activar l'energia del lloc, harmonitzar-la i que es reflecteixi a tota la zona. Neo Sala, director del Doctor Music Festival, es va mostrar molt satisfet de la resposta de la gent i va dir que quan encara falta un any i no es va donar a conèixer el cartell ja s'han venut més de 2.300 entrades.

Pla general del moment d'inauguració del menhir sagrat pels responsables del Doctor Music Festival | LleidaDiari.cat

 

 

Tot i no desvetllar cap artista dels que vindran a tocar a l'esplanada d'Escalarre sí que va dir que el cartell el conformaran uns 80 artistes. Pel que fa a la tipologia d'aquests n'hi haurà dels que ja hi van ser fa viny anys i d'actuals, sense descuidar els Km0. Sala va explicar que el públic als que van dirigits en aquesta nova edició del Doctor són aquells que ja hi van ser fa vint anys i atraure'n als nous. Tots, tindran per escollir diferents tipologies d'allotjament dins del recinte.Comentaris

envia el comentari