Catalunya Diari

Una dona cau mentre circulava en patinet per culpa d'un gos sense lligar a Lleida

Una altra nena de 9 anys també va patir un ensurt de característiques semblants

Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida
Els agents de la Guàrdia Urbana van denunciar l'home | LleidaDiari.cat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimecres a la tarda a l'avinguda de Joana Raspall de Lleida en rebre un avís d'una caiguda d'una dona que circulava amb un patinet elèctric a causa d'un gos que se li havia creuat. Un cop al lloc, aquesta dona, de 52 anys, va explicar que un gos que anava sense lligar havia topat amb ella i l'havia fet caure.

Els agents van identificar la propietària del gos, de 42 anys i veïna de Lleida, que es trobava al lloc, la qual va explicar que el gos se li havia escapolit. Els agents van fer l'acta per la infracció corresponent en no portar lligat el gos.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Una altra caiguda per un gos sense lligar

Paral·lelament, una altra patrulla va anar al carrer Alfarràs en rebre un avís d'un gos sense lligar en aquest carrer que havia fet caure una nena. El pare de la nena, de 9 anys, va explicar als agents que la seva filla estava patinant i un gos que anava sense lligar s'havia posat a córrer darrere seu i la nena s'havia espantat i havia caigut a terra. Els agents van identificar la propietària del gos, de 48 anys, que va reconèixer que portava el gos sense lligar. Els agents van fer l'acta per la infracció corresponent en no portar lligat el gos a la via pública.


Comentaris

envia el comentari