Catalunya Diari

Nancy Londoño, la dona de Jordi Magentí, peça clau del crim de Susqueda

Magentí tenia la intenció de viatjar a Colòmbia per reunir-se amb la seva dona

Nancy y su marido, el presunto asesino del pantano Jordi Magentí
Nancy i Jordi Magentí en una imatge d'arxiu | xarxes socials

Novetats importants sobre el crim de Susqueda. En aquest context, Nancy Londoño s'ha convertit en una peça clau per acabar d'encaixar totes les parts del puzle d'un crim que va consternar Catalunya l'estiu passat.

La dona de Jordi Magentí, amb qui va contreure matrimoni l'any 2012 i va traslladar-se a Girona, va conviure amb el presumpte assassí dels dos joves de Susqueda fins que es va produir el crim. Va ser aleshores quan la dona va optar per fer les maletes i fugir Colòmbia. País on, de fet, Magentí tenia pensat residir-hi d'aquí a uns anys. 

En aquest context, doncs, les trucades i missatges que es van enviar entre els dos van acabar delatant Magentí. Els Mossos d'Esquadra havien punxat el telèfon de la dona —a part d'altres punts de connexió com 'Skipe'— per trobar indicis sobre l'assassí. I de fet, en una conversa de Jordi amb la seva esposa, aquest va relatar que tenia la intenció de viatjar a Colòmbia.  

Va ser en aquest context quan els Mossos van optar per marcar la casella de Magentí com a principal sospitós de la tragèdia. A dia d'avui, Magentí és a presó, amb la causa de Susqueda oberta i amb un decret de presó provisional per l'evident risc de fuga

  

Colòmbia, punt d'encontre

  

 Marc i Paula

Dies després, de fet, Nancy va optar tornar ràpidament a Colòmbia. Tot i això, aquesta no va deixar de pensar en el seu marit, ja que constantment compartia imatges amb ell a les xarxes socials.

Magentí, entrant a casa seva
Magentí, amb els Mossos | CatalunyaDiari.cat

 

Les converses, molt reticents

Les converses entre els dos eren a l'ordre del dia. Justament per això, els Mossos van optar per punxar les vies de contacte de la parella. Segons relaten aquests a les escoltes es va trobar una gran quantitat d'indicis i al·lusions clares que confirmaven les primeres sospites dels agents. 

Finalment, ha sortit també a la llum que el detingut tenia previst viatjar fins a Yumbo —el petit municipi industrial colombià on viu la seva dona— per fugir de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari