Catalunya Diari

Dos incendis de vehicles en carreteres lleidatanes compliquen aquest dimecres a la tarda la circulació

El Servei Català de Trànsit s'ha vist obligat a tallar les dos vies afectades

La tarda de la revetlla de Sant Joan comença amb complicacions a les carreteres lleidatanes per dos incendis de vehicles. L'afectació es troba als municipis de Castelló de Farfanya i a Bellcaire d'Urgell, tots dos a la comarca de la Noguera. El Servei Català de Trànsit s'ha vist obligat aquest dimecres a la tarda a tallar, en primer lloc, la carretera C-26 a Castelló de Farfanya, per l'incendi d'un vehicle i es fan desviaments per la C-12.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

D'altra banda, també es troba tallada la carretera C-53 a Bellcaire d'Urgell per l'incendi d'un camió. Trànsit està fent els desviaments per l'LP-3322 cap a Linyola.

Incendis agrícoles a la C-53 a #Bellmunt d' #Urgell - Imatge del 23 de juny de 2021
Imatge aèrea dels incendis agrícoles a la C-53 a Bellmunt d'Urgell. | Bombers de Catalunya

Incendi a Bellmunt d'Urgell

D'altra banda, aquest dimecres, vora les quatre de la tarda, els Bombersde la Generalitat han rebut l'avís de diferents incendis agrícoles a la carretera C-53 a Bellmunt d'Urgell, causats pel desplaçament d'un vehicle.

Actualment s'hi troben treballant 12 dotacions dels Bombers de Catalunya, entre les quals s'hi compten amb 6 d'aèries, tres avions de vigilància i atac, dos helicòpters bombarders i un més de comandament.


Comentaris

envia el comentari