Catalunya Diari

Dos joves roben 2 bicicletes elèctriques aparcades a Lleida

Estaven lligades amb un cadenat a l'avinguda Rovira Roure

La Guàrdia Urbana va rebre el passat divendres dia 17 de gener un avís de la temptativa de robatori a l'avinguda de l'Alcalde Rovira Roure de Lleida de dues bicicletes elèctriques que estaven lligades amb un cadenat.

El testimoni donava la descripció dels dos joves que havien trencat aquest cadenat. Tot seguit, una patrulla va localitzar aquests dos nois a la mateixa avinguda de l'Alcalde Rovira Roure, els quals van sortir corrents en veure els agents.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aquests van aturar un d'ells, un jove de 19 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida. Posteriorment els agents també van poder identificar l'altre jove, de 22 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida. Davant els fets, els agents van iniciar les diligències corresponents com a presumptes autors d'un delicte de furt en grau de temptativa.

Roba paquets d'una furgoneta de repartiment a Lleida

Paral·lelament, el passat dijous una patrulla va rebre un avís d'un robatori a l'interior d'un vehicle. Un cop al lloc, els agents van observar un ciutadà que tenia retingut un altre individu a terra. Aquest ciutadà va denunciar que havia vist aquell individu amb uns paquets els quals va reconèixer com els que tenia dins la seva furgoneta d'una empresa de repartiment. En recriminar-li el fet, aquell individu havia intentat marxar i en aturar-lo havien caigut tots dos a terra.

Els agents van identificar aquest individu com a J.G.R., de 46 anys i de nacionalitat espanyola, i van comprovar que al lloc hi havia una caixa de repartiment amb vuit paquets i una motxilla amb set paquets, alguns dels quals havien estat oberts. Tot seguit, van comprovar que a l'avinguda del Doctor Fleming estava la furgoneta estacionada la qual tenia una porta oberta que semblava forçada. Davant els fets, els agents van detenir J.G.R. com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en interior de vehicle i van iniciar les diligències corresponents.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari