Catalunya Diari

Dues joves denuncien tocaments per part del seu company de pis a Lleida

D'altra banda, la Urbana ha detingut un home per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar

Dues joves de 18 i 20 anys es va personar aquest dimecres a la tarda a les dependències policials de la Guàrdia Urbana de Lleida per tal de denunciar uns abusos sexuals que havien patit. Les joves van
denunciar que un home, amb el que compartien pis al carrer Corts Catalanes, els havia fet tocaments de caràcter sexual sense el seu consentiment durant molt de temps.

Davant el relat de les joves, una patrulla es va dirigir al domicili del presumpte autor dels tocaments, procedint a la detenció de S.G. de 36 anys, natural en el Senegal i veí de Lleida, per un delicte d'abusos sexuals. Els agents, durant la detenció, li van localitzar set (7) bossetes transparents amb una substància vegetal verdosa presumptament marihuana i tres (3) bossetes amb presumptament cocaïna, procedint al comís de la substància i realitzant la denúncia corresponent.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Detingut per violència de gènere a Lleida

D'altra banda, la nit del dimecres al dijous, una patrulla ha estat comissionada al carrer Taquígraf Martí per tal de comprovar una possible baralla en l'interior d'un domicili. Un cop els agents han arribat al lloc, han escoltat un home i una dona discutint. Després de trucar varies vegades a la porta del domicili, l'home que es trobava a l' interior ha manifestat que no obriria la porta de cap de les maneres, que marxessin del lloc que tot estava bé.

Els agents davant la negativa de l'individu d'obrir la porta, han requerit la presència del cos de bombers per tal d'obrir-la a la força i comprovar l'estat físic de la dona. Un cop bombers han començat ha colpejar la porta, l'home ha obert, observant una dona amb un ull morat. La patrulla, davant els fets, han procedit a la detenció de T.E.A. de 54 anys, natural del Marroc i veí de Lleida, per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar. La víctima, de 46 anys, ha estat acompanyada al CAP de Prat de la Riba per tal de comprovar el seu estat físic.


Comentaris

envia el comentari