Catalunya Diari

Una catalana, insultada i escridassada a Madrid per portar un llaç groc

La dona, una música reconeguda, assegura que va «passar por en ser assenyalada i insultada a crits públicament»

Llaç groc
Imatge d'arxiu d'una dona amb un llaç groc   | Ara.cat

La Marta Santamaría és una reconeguda música catalana que recentment ha explicat una experiència pròpia no massa agradable. Segons relata, en un viatge a Madrid amb la seva orquestra per fer un concert va ser víctima d'insults i menyspreus per part d'algunes persones pel fet de portar un llaç groc.

Segons les seves paraules -va publicar la seva vivència al seu compte de Twitter- va arribar a «passar por en ser assenyalada i insultada a crits públicament».

Escridassats en un restaurant pel llaç groc

Segons explica, els fets van succeir en un restaurant al qual va anar a sopar amb un amic de l'orquestra, allà els van tractar amb agressivitat després de veure que ella portava un llaç groc.

La cosa, però, no va acabar en aquell moment, segons explica la Marta. Pel que sembla alguna de les persones amb les quals van tenir l''enfrontament' al restaurant s'allotjaven al mateix hotel que ells i la situació va empitjorar. «El senyor, quan el veu, el va a buscar. L'insulta a crits i torna a no respectar un mínim de distància personal. El meu amic demana al personal de l'hotel que intervingui. Ells fan enretirar el senyor, però acaben demanant el número d'habitació als meus companys, no a ell», explica.

Així la Marta acaba per afirmar que, després dels fets viscuts en primera persona, Espanya és «una vergonya democràtica». Assegura també: «Demà tornaré a voltar pel món amb ell i, quan em demanin què significa i per què el porto, explicaré amb més força que mai la causa catalana».


Comentaris

envia el comentari