Catalunya Diari

El lladre que va morir per trets d'un mosso a Lleida va encanonar els agents amb una pistola simulada

La víctima va rebre tres impactes de bala, almenys un d'ells per l'esquena, d'un dels policies que es va sentir «amenaçat»

El lladre que va morir aquest diumenge al vespre per trets d'un Mosso durant una persecució policial va encanonar els agents amb una pistola simulada. Segons fonts pròximes al cas, les dues armes que duia l'atracador no eren reals tot i que s'està investigant si havien estat manipulades i es podia disparar. Aquestes mateixes fonts també han explicat que la víctima hauria rebut tres impactes de bala, almenys un d'ells per l'esquena, d'un dels dos policies que perseguien als dos lladres, que es va sentir «amenaçat» quan el fugitiu els va apuntar amb l'arma. Segons les mateixes fonts, tots els trets que van impactar al fugitiu els va disparar un dels mossos que els perseguien. L'altre agent va disparar a l'aire i va efectuar uns vuit trets intimidatoris. Per la seva part, fonts pròximes al cos policial defensen que es va actuar d'una manera «proporcionada» a la situació.

El jutjat d’instrucció número 1 de Lleida es fa càrrec de la investigació dels fets. El segon implicat en el cas, un home de 44 anys i veí de Reus, està encara sota custòdia policial. Per la seva part, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha afirmat aquest dimarts que el jutjat només disposa de la informació corresponent a l’aixecament de cadàver. Així doncs, la investigació segueix en mans dels Mossos d’Esquadra.Comentaris
pol
i q s'ha de fer si et volen disparar i decidir en segons si es de veritat? no m'agradaria estar a la pell del poli

envia el comentari