Catalunya Diari

Els Agents Rurals fan 148 inspeccions de caça el primer cap de setmana que van armats després dels fets d'Aspa

Totes les actuacions s'han realitzat amb normalitat i sense cap incidència

Els Agents Rurals realitzen les primeres inspeccions de caça armats | LleidaDiari.cat

Els Agents Rurals han realitzat un total de 148 inspeccions de caça aquest cap de setmana, el primer amb les mesures excepcionals de seguretat que s'ha decidit prendre després dels crims d'Aspa (Segrià) del passat 21 de gener on un caçador va matar dos agents en un d'aquests controls. Les mesures de seguretat impliquen que ara els agents van en grups de tres i no de dos, amb armilla antibales i armats amb una escopeta. 

Totes les actuacions que s'han fet aquest cap de setmana s'han realitzat amb normalitat i sense cap incidència destacada. Dissabte es van desplegar quinze dotacions per fer controls de caça amb aquestes mesures extraordinàries i temporals que es mantindran mentre un grup d'experts en seguretat determina les mesures definitives a adoptar, tant pel que fa als controls de caça com en la resta d'actuacions del cos.


D'entre les inspeccions que s'han fet aquest cap de setmana s'ha realitzat una denúncia per un carregador amb capacitat per quatre bales en un control de caça major a Foradada, a la Noguera, i vàries denúncies per no recollir els cartutxos a les Garrigues en la pràctica de la caça del tord, així com també dos denúncies per caçar amb arts i mètodes prohibits (reclams electrònics).


Comentaris
Mikel
Amb educacio per las dues parts anirem tots be.

envia el comentari