Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra detenen a Lleida un home per vendre uns camions que no eren de la seva propietat

La mateixa persona va ser detinguda el 17 d’abril a Lleida per estafar en la venda d’una furgoneta

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 26 d’abril un home de 31 anys, veí de Lleida i de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d’un delicte d'estafa i un delicte de robatori amb força a interior de vehicle. El matí del mateix 26 d’abril els Mossos van rebre la trucada d'un veí de la partida Rufea de Lleida, demanant la presència policial perquè un home es volia emportar uns camions de la seva propietat.

En arribar al lloc, un descampat on hi havia tres tractores i un camió rígid, els agents van contactar amb el propietari dels vehicles. Aquest els va explicar que s'havia presentat un home, que va manifestar venir de Sevilla, dient que havia comprat tots els vehicles per Internet i es trobava al lloc amb dues góndoles per recollir-los. El comprador va mostrar als mossos la documentació original d'un dels vehicles. Seguidament, el requeridor va mirar la cabina d’un dels camions i va comprovar que li havien sostret la documentació.

 

Mentre feien les gestions, el comprador va rebre una trucada, de qui li havia venut els vehicles, per quedar en un bar de l'avinguda Exèrcit de Lleida i realitzar el pagament. Aprofitant la situació, els agents van acompanyar-lo fins al lloc, ja que tot apuntava que es tractava d’una estafa.

Un cop a l’esmentat bar, els mossos van identificar el presumpte venedor, que duia una factura de venda per import de 6.500 euros, amb la relació de vehicles que es trobaven al descampat. Arran dels fets, va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes d'estafa i robatori amb força.

 

La investigació va determinar que el detingut havia contactat, feia uns quinze dies, amb el propietari dels camions oferint-se per vendre’ls, opció que va refusar. Tot i la negativa, el detingut es va posar en contacte amb dues deixalleries del Baix Segrià per intentar la venda, sense aconseguir-ho. 

 

Es dóna la circumstància que també havia estat detingut a Lleida, el 17 d'abril, per un delicte d’estafa similar. En aquella ocasió, va vendre una furgoneta per Internet i, quan ja havia cobrat els diners, no li va donar el vehicle. El detingut, que té més antecedents, va passar dijous a disposició judicial davant el jutjat de guàrdia en funcions d’instrucció de Lleida.Comentaris

envia el comentari