Catalunya Diari

Els Mossos detenen un home acusat de cometre 21 robatoris en supermercats arreu de Catalunya

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns a Esparreguera (Baix Llobregat) un home acusat de cometre 21 robatoris arreu de Catalunya. Concretament, la lladre va cometre els robatoris en supermercats situats a les comarques de l'Anoia, Baix Llobregat, Barcelonès, Pla d'Urgell, Urgell i Vallès Occidental. El lladre, que té 60 antecedents per fets similars, és un veí de Barcelona de 33 anys i de nacionalitat armènia. Va ser quan circulava per l'A-2 amb el maleter ple de material sostret. Es dóna la circumstància que l'home hauria tingut aquell mateix matí un judici a Igualada i abans i després del judici hauria robat en dos supermercats.

  

La investigació es va iniciar el mes de setembre quan els investigadors van detectar diversos furts en múltiples supermercats de diferents cadenes comercials de la zona i van iniciar una investigació per esbrinar, identificar i detenir el presumpte autor dels fets.

Durant la investigació es va constatar que es tractaria d'una única persona, que realitzava els furts sempre seguint un mateix 'modus operandi'. Sostreia els productes de les botigues col·locant-los, tant en un carretó gran de la compra com en un de petit, i quan ningú mirava, passava per la línia de caixa, sense comprar res. D'altres vegades anava amb una bossa de plàstic rígida i opaca, dins d'un carretó o dins dels pantalons, i que sortia per la porta d'entrada sense abonar-los. Els agents van esbrinar que aquesta persona cometia els furts arreu del territori català i utilitzava un vehicle en els seus desplaçaments. Després de tractar tota la informació obtinguda, els investigadors van realitzar diversos seguiments per a demostrar que actuava reiteradament i van constatar que aquest era el seu mitjà de vida.


Comentaris

envia el comentari