Catalunya Diari

Multitudinari comiat del petit Julen al seu barri de Màlaga

Twitter ha esclatat en dures crítiques als mitjans de comunicació que han cobert l'enterrament

Han enterrat Julen al mateix cementiri on descansa Oliver, el seu germà gran | CatalunyaDiari.cat

Aquest migdia han enterrat a Julen, el petit de dos anys trobat mort al pou de Totalán, a Màlaga, on va caure fa catorze dies. La cerimònia, celebrada al tanatori de Parcemasa, ha aplegat multitud de veïns, periodistes i càmeres. En moments molt durs per a la família, els pares del nen han demanat una vegada més respecte i intimitat.

L'enterrament estava previst per les 13.30 hores i, un cop acabat, s'ha traslladat el fèretre al cementiri, on estava previst també un acte religiós, en aquest cas molt més íntim, només per a la família. Tot el poble ha esclatat en un aplaudiment en sortir el fèretre per acomiadar Julen, un dels moments més emotius de la cerimònia. Un cop finalitzada, els assistents s'han anat retirant lentament i en silenci. 

El petit Julen ha estat enterrat al mateix cementiri on descansa el seu germà gran, Oliver, que va morir amb només tres anys el 2017 per mort sobtada, mentre la família passejava per la platja. Ara els pares ploren un cop més la tràgica mort del seu segon fill. 

Dures crítiques a Twitter per la cobertura de l'enterrament

Les xarxes socials han estat testimoni de missatges de condol per la mort del petit i avui, en especial a Twitter, s'han pogut llegir dures crítiques als mitjans de comunicació que han cobert l'enterrament del nen.


Comentaris

envia el comentari