Catalunya Diari

Un vídeo mostra encaputxats sortint d'una furgona de Policia Nacional a Tarragona

Es va enregistrar aquest divendres a la nit

En les darreres hores, després dels aldarulls que es van ocasionar per quarta nit consecutiva a la ciutat de Tarragona aquest divendres, s'ha fet viral a través de les xarxes socials un vídeo on es pot veure un grup de persones encaputxades sortint d'una furgona de la Policia Nacional.

 

 

Les imatges, enregistrades i difoses per una usuària de Twitter, mostren com aquest grup de persones amb les cares tapades surten des d'un dels vehicles de la Policia Nacional. Es podria tractar, doncs, de policies de paisà com els que les darreres nits han efectuat detencions a la ciutat. Malgrat això, la polèmica ja està servida a les xarxes, on també s'apunta, per part d'alguns usuaris, a la possibilitat que es tracti de manifestants infiltrats:

 

 

 

 Comentaris
Miquel Sitjà
En Girona todo tranquilo hasta qe llegaron unos encapuchados y son los que tiran cosas y se ponen delante y bien tapados. No son indepes ni de Girona. Y la poli ni les dispara y se pone a disparar a la gente a saco gente qe estaban en las terrazas de los bares o estaban de pie sin hacer nada. Y estos encapuchados cuando estan delante vi qe levantan la mano como señal para qe no les disparen se hablan entre ellos y van coordinados, cuando la poli nacional se mueve, estos tambien se mueven...

envia el comentari