Catalunya Diari

S'entrega l'acusat de l'accident mortal de la lleidatana Marta Soria a l'N-240

L'home va explicar que havia marxat a Romania perquè a Lleida no tenia feina, però que en cap moment la seva intenció era fugir de les seves responsabilitats

Marta Soria va morir a la carretera a l'octubre del 2016 | Telecinco

L'home investigat per l'accident mortal contra la jove lleidatana Marta Soria l'octubre del 2016 a l'N-240 s'ha entregat de forma voluntària als jutjats.

Segons ha avançat 'La Vanguardia', l'home d'origen romanès s'ha entregat aquest dimecres als jutjats després que unes setmanes enrere s'emetés una ordre de recerca i captura sobre ell. Cal recordar que el jutjat no va poder trobar a l'acusat en l'únic domicili que va deixar inscrit a Lleida i que, per tant, es va ordenar la seva recerca per tal de poder seguir amb els procediments pertinents que han d'acabar amb el judici.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Havia marxat a Romania perquè a Lleida no tenia feina

En aquest sentit, l'home va explicar que havia marxat a Romania perquè a Lleida no tenia feina, però que en cap moment la seva intenció era fugir de les seves responsabilitats en el sinistre mortal. Tanmateix, va afegir que en assabentar-se que tenia una ordre de recerca i captura va ser quan va decidir tornar a Lleida per a personar-se ell mateix a les dependències judicials.

L'acusat està en llibertat sense cap mena de mesura preventiva des que es va produir l'accident que va posar fi a la vida de la jove lleidatana. Això no obstant, després d'aquest incident i a petició de la fiscalia, el jutge ha ordenat a l'acusat que no pot sortir d'Espanya fins que tingui lloc el judici.

La família de la víctima espera que ara s'agilitzi el procés judicial

Davant aquesta notícia, la família de la víctima espera que ara s'agilitzi el procés judicial per tal que l'acusat de provocar l'accident que va acabar amb la vida de la seva filla pugui complir condemna. Cal recordar que fiscalia només demana una pena de quatre anys de presó, la pena màxima prevista per l'antic Codi Penal. Per la seva banda, l'acusació particular demana una condemna de fins a quinze anys per un homicidi dolós.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari