Catalunya Diari

Enxampat circulant per Lleida a gairebé 100km/h en una via de 30

La Urbana ha interposat 243 denúncies per excés de velocitat aquest desembre a Lleida

Imatge d'un cotxe enxampat a Lleida pel radar
La Guàrdia Urbana imputa un delicte de seguretat viària al conductor d'un vehicle captat a 98 km/h en una via de 30 | Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana de Lleida ha captat un turisme conduint a 98km/h en una via amb límit de 30 km/h, per tant, 68 km/h més que l'autoritzat. Per aquesta àmplia superació de la velocitat permesa, el titular del vehicle ha estat imputat per un delicte contra la seguretat viària.

La detecció es va realitzar amb el cotxe radar de la Guàrdia Urbana, dimecres, a les 15.50 h, al carrer d'Enric Farreny, que té un límit de velocitat de 30 km/h des de l'entrada en vigor de la Zona 30 el passat 30 d'octubre. Després d'un mes de campanya informativa, la policia local va començar a sancionar l'1 de desembre.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

218 denúncies en vies 30

En vies urbanes amb límit de velocitat de 30 km/h i de 50 km/h, el cotxe radar de la Guàrdia Urbana ha controlat aquest desembre (fins al dia 23) 3.697 vehicles i s'han posat 243 denúncies. D'aquest total, 2.003 controls i 218 denúncies corresponen a carrers amb limitació de 30 km/h. La primera de tipus penal en una via 30 és la que es va dictaminar ahir a la tarda, d'acord amb el que assenyala l'article 379 del Codi Penal, que estableix com a delictes la superació de la velocitat amb un marge superior a 60 km/h en vies urbanes i a 80 km/h en vies interurbanes.


Comentaris

envia el comentari