Catalunya Diari

Enxampat un home escalant per una façana a Lleida per a robar coure

L’han fet baixar i han identificat a S.D., de 41 anys, nascut a Mali

Una patrulla de la Guàrdia Urbana s’ha dirigit aquest matí al carrer Parc de Lleida en rebre un avís d’un ciutadà que observa un home escalant per la façana de l’immoble per accedir al balcó del segon pis i escolta forts cops. Els agents en arribar al lloc observen un individu que es troba a la part posterior de l’immoble en una terrassa del segon pis i que està intentant accedir al tercer pis, moment en què els agents l’han fet baixar i han identificat a S.D., de 41 anys, nascut a Mali i sense domicili conegut, que ha manifestat de forma voluntària que ha entrat als pisos per robar coure.

Els agents han fet una inspecció ocular dels pisos comprovant que la porta del primer pis aquesta forçada i un vidre d’accés a la cuina trencat. Davant els fets, els agents l’han detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, iniciant seguidament les diligències judicials. Així mateix, s’han fet gestions per localitzar els propietaris dels pisos informant-los dels fets succeïts.

Una baralla aquest matí a Lleida

També aquest matí, una patrulla s’ha personat al carrer Sant Antoni de Lleida en rebre un avís que hi havia tres individus barallant-se a la via pública. En arribar els agents han observat els fets i han procedit a separar-los. Que un d’ells era el propietari d’un establiment comercial de l’Eix Comercial, el qual ha manifestat que havien entrat a la botiga aquests joves i havien furtat un telèfon mòbil marca Samsung i que al sortir corrent s’ha dirigit darrere d’ells per recuperar el telèfon, moment en què un dels joves l’ha agredit.

Els agents han comprovat que ambdós joves portaven el mòbil furtat de la botiga i també duien a la butxaca de la jaqueta un mòbil marca LG que constava denunciat per robatori en data 21/10/2017. Així mateix, un d’ells duia una bosseta de plàstic amb una substància vegetal de color verd, presumptament marihuana, la qual han comissat. Davant aquests fets, els agents han detingut a R.G.F., i a S.V.M., de 26 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i ambdós veïns de Lleida, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació, i lesions, iniciant les diligències judicials corresponents. Seguidament els agents han localitzat als propietaris dels telèfons per informar-los dels fets.


Comentaris

envia el comentari