Catalunya Diari

Enxampat un home a Lleida després de robar un abric valorat en 80 euros

En veure els agents feia el gest d’amagar una bossa que portava a la mà

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar aquest dimecres a les 19.45 hores de la tarda un individu al carrer Veguer de Carcassona de Lleida que en veure els agents feia el gest d’amagar una bossa que portava a la mà. Els agents van aturar aquest individu, de 41 anys, nascut a Mali i veí de Lleida, i van comprovar que dins la bossa portava un abric de dona nou i amb la marca d’un establiment de l’eix comercial.

Tot seguit, els agents van comprovar amb un responsable de la botiga que aquell abric havia estat furtat, el qual tenia un valor d’uns 80 euros. Davant aquest fet, els agents van iniciar les diligències corresponents per un delicte lleu de furt. 

Altres robatoris en els darrers dies a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dilluns a les 20.30 hores del vespre al carrer Unió de Lleida en rebre un avís d'un robatori en un supermercat. Un cop al lloc, els agents van observar que el vigilant de seguretat de l'establiment tenia retingut un jove.

Aquest vigilant va denunciar als agents que el noi havia intentat furtar dues ampolles de whisky i en aturar-lo aquest noi l'havia agredit ocasionant-li algunes contusions. Els agents van identificar aquest noi, de 17 anys i nascut al Marroc, i davant els fets el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i van iniciar les diligències corresponents. 

D'altra banda, el passat mes de novembre una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al carrer Ramon Soldevila de Lleida en rebre un avís d'un agent fora de servei que tenia retingut l'autor d'un robatori amb violència. Un cop al lloc, els agents van comprovar que aquest agent havia estat víctima del robatori del seu telèfon mòbil, el qual va explicar que dos joves li havien donat una forta empenta, llançant-lo a terra i llavors li havien sostret el seu telèfon mòbil, havien sortit corrents i ell els havia seguit fins que havia pogut retenir un d'ells, el qual portava encara el telèfon sostret a la mà

.Els agents van identificar aquest individu com a R.M., de 18 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida i davant els fets, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació.

  


Comentaris

envia el comentari