Catalunya Diari

Enxampats dos joves grimpant fins a 2 metres d'alçada per entrar a robar en un local de Lleida

La Guàrdia Urbana els ha detingut

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha anat aquesta matinada a l'avinguda de Sant Ruf de Lleida en rebre un avís d'un possible robatori en un local. En arribar al lloc, els agents han observat dos joves, un que amagava una motxilla entre uns matolls i un altre que amagava una bossa entre les taules de la terrassa d'un bar proper, i tot seguit com aquests intentaven seure en un banc. En aproximar-se els agents, han vist que un d'ells deixava una capsa sota el banc. 

Tot seguit, els agents han identificat aquests joves com a N.Y., de dinou anys i W.H., de divuit anys, ambdós nascuts al Marroc, i han comprovat que dins la motxilla hi havia un arc de serra i diverses fulles de serra, dins la bossa hi havia diverses eines, com un tornavís i una palanca entre altres i la capsa deixada sota el banc era d'un producte de tractament capil·lar.

Els agents han comprovat que aquests joves havien accedit al local, situat a l'altura d'un primer pis, escalant més de dos metres d'alçada i serrant els barrots d'una finestra, i que dins hi havia la caixa enregistradora oberta. Davant els fets, els agents han detingut N.Y. i W.H. com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i han iniciat les diligències corresponents.

 

Altres casos a Lleida

Aquesta no és la primera vegada que la Urbana enxampa a individus grimpant edificis per entrar a robar a Lleida. De fet, el passat mes d'abril un veí va informar que hi havia dos joves grimpant fins al balcó d'un primer pis i que trencaven el vidre d'accés a l'interior de l'habitatge ubicat al carrer Valls d'Andorra de Lleida. Els agents van comprovar que la finestra que dóna al carrer tenia el vidre totalment trencat, la persiana a mig aixecar, que hi havia llum a l'interior i moviment de persones.

Al lloc es van personar diverses patrulles de suport i una patrulla del cos de Mossos d'Esquadra, que van controlar el perímetre de l'immoble. La patrulla va accedir per la finestra i va observar dos joves amagats que duien una motxilla amb diverses eines utilitzades per realitzar el robatori, els qualsvan admetre que acabaven de trencar la finestra per accedir al domicili.

Es va inspeccionar l'habitatge el qual es trobava tot registrat i amb objectes agrupats per la seva suposada sostracció. Davant els fets, els agents van detenir a I.B, i H.I., ambdós de divuit anys, nascuts a Marroc i veïns de Lleida, per un presumpte delicte de robatori amb força.


Comentaris

envia el comentari