Catalunya Diari

Enxampen un home amb 28 bossetes de marihuana per vendre a Lleida

Un altre home li havia comprat la droga

Droga interceptada per la Urbana
Droga interceptada per la Urbana | @guardiaurbana

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar el passat 1 de març a les 21.00 hores dos individus al carrer Baró de Maials de Lleida els quals realitzaven un intercanvi de diners per una petita bossa. Els agents van identificar el presumpte comprador, un jove de 22 anys, el qual va confirmar als agents que havia comprat una bosseta que contenia marihuana i els hi va lliurar. Aquests la van comissar i van fer l'acta de tinença de substàncies estupefaents.

Els agents van aturar també el presumpte venedor de la substància i el van identificar com a J.W., de 33 anys i nascut a Gàmbia. En l'escorcoll van comprovar que portava 28 bossetes que contenien la mateixa substància vegetal que presumptament era marihuana, amb un pes de 32,5 grams, i també certa quantitat de diners fraccionats. Davant els fets, els agents van detenir J.W. com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i van iniciar les diligències corresponents.

Altres actuacions de la Urbana en les darreres hores

El diumenge dia 3 a les 5.20 hores, una parella es va presentar a les dependències d'aquesta

  

Guàrdia Urbana. La dona va explicar que la seva parella, que l'acompanyava en aquell moment, l'havia agredit al seu domicili. Els agents van identificar aquest home com aJ.C.V.U., de 39 anys, nascut a l'Equador i veí de Lleida, i davant la denúncia de la dona el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència en l'àmbit de la llar. També el diumenge dia 3 a les 14.25 hores, una patrulla va anar al carrer Canonge Brugulat en rebre un avís del furt d'una bossa de mà. Un cop al lloc, una dona va explicar als agents que havia vist com un jove havia furtat la seva bossa de mà en un descuit però l'havien aturat i havien recuperat la bossa amb totes les seves pertinences.

Els agents van identificar el jove, presumpte autor del furt, de 17 anys i nascut al Marroc, i van comprovar que constava com a fugit d'un centre de menors de Cadis. Davant aquest fet, els agents van traslladar aquest noi menor d'edat als Mossos d'Esquadra els quals se'n van fer càrrec. Els agents també van iniciar les diligències corresponents com a presumpte autor d'un delicte lleu de furt.


Comentaris

envia el comentari