Catalunya Diari

No 'piquis': Estafa del fals advocat

Els Mossos han informat del frau a través de les seves xarxes socials

Els Mossos d'Esquadra han alertat d'una nova estafa detectada recentment; es tracta de l'estafa del fals advocat, un frau que busca rebre diners de la víctima en qüestió, a partir d'enganyar-la amb un problema amb el seu fill. I és que segons informa la policia catalana a través de les seves socials, l'estafa del fals advocat s'inicia quan reps una trucada dient-te que el teu fill ha estat detingut per haver provocat un accident greu. Durant la conversa, la persona que truca es fa passar per l'advocat del jove i et demana diners per pagar la fiança i així que el teu fill o filla no entri a la presó. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Cal estar pendent de totes les trucades que rebem i analitzar el que ens demanen i quin és el missatge. En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra informen que per aquest tipus d'estafes busquen que la víctima sigui gent gran. És per això, que és important avisar als avis o pares de la família, per evitar ensurts innecessaris.

Així mateix, qualsevol trucada que desconfiïs de la seva procedència, la policia catalana demana que es truqui al 112 i s'informi als agents sobre el que acaba de passar.


Comentaris

envia el comentari