Catalunya Diari

Explica que el padrastre abusava d'ell a Lleida i que el va amenaçar amb un ganivet

L'acusat nega haver tocat mai el nen i l'acusada diu que no en sabia res

L'acusat d'abusar el seu fillastre a Lleida i l'acusada de no denunciar-ho tot i saber-ho, durant el judici a l'Audiència de Lleida
Explica que el padrastre abusava d'ell a Lleida i que el va amenaçar amb un ganivet quan li ho va explicar a la mare | LleidaDiari.cat

El noi que denuncia que el seu padrastre va abusar d'ell de manera continuada des dels 10 fins als 15 anys assegura que l'home li feia tocaments de manera continuada i que en una ocasió li va explicar a la seva mare. Ha afegit que la mare i el padrastre van discutir i que l'home el va amenaçar amb un ganivet de la cuina mentre li retreia el que havia explicat.

Ho ha relatat durant el judici que es fa aquest dijous a l'Audiència de Lleida en què s'acusa l'home d'abusos continuats i a la mare d'un delicte d'omissió del deure d'impedir delictes. L'home, en la seva declaració, ha negat haver abusat mai del menor i diu que el nen menteix induït pel seu pare perquè «se la té jugada». La dona ha assegurat que no en sabia res.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La Fiscalia demana deu anys i tres mesos de presó per a l'acusat i dos anys de presó per a l'acusada. La fiscalia qualifica els abusos de «greus» i també sol·licita que l'home indemnitzi el jove amb 9.000 euros pels danys morals patits, que no es comuniqui amb la víctima ni que se li pugui acostar durant deu anys i que se li imposin sis anys de llibertat vigilada quan surti de la presó. 


Comentaris

envia el comentari