Catalunya Diari

Una explosió al centre de Madrid destrossa un edifici sencer

Els fets han tingut lloc pels volts de les tres de la tarda d'aquest dimecres

Una imatge de l'explosió al carrer de Toledo de Madrid.
Una imatge de l'explosió al carrer de Toledo de Madrid. | @leireariz

Aquest dimecres, 20 de gener, s'ha produït una forta explosió en un edifici de Madrid per causes que encara es desconeixen. El succés, que ha tingut lloc pels volts de les tres de la tarda, ha destrossat un edifici sencer, situat al número 98 del carrer de Toledo de la capital d'Espanya. Pocs minuts després, eren desenes les persones que s'aplegaven al voltant del lloc dels fets i que observaven una destrossa impressionant: un edifici gairebé destruït per complet i tot el carrer ple de les restes de l'explosió. Es desconeix, per ara, si hi ha víctimes i per quina causa s'ha produït el succés.

Segons apunten les primeres informacions, l'edifici on s'hauria produït l'explosió seria el de la residència Los Nogales La Paloma, i els equips d'emergència ja haurien arribat a la zona dels fets. En aquests moments, efectius de la Policia Nacional i la Policia Municipal estarien evacuant els diversos residents de l'edifici afectat.

Els serveis d'emergència estan atenent a diversos ferits

Segons apunten des del Twitter del 'Café Pavón', algunos dels residents estarien resguardats en bars pròxims a l'edifici on ha tingut lloc l'explosió. En aquest sentit, la publicació fa una crida a les famílies que puguin tenir familiars que siguin residents del centre. 

Segons fonts presents en el lloc dels fets, les tres plantes superiors de l'edifici han quedat destruïdes per l'explosió i els serveis d'emergència estan atenent a diversos ferits.


Comentaris

envia el comentari