Catalunya Diari

4 morts i diversos ferits a causa d'una explosió al centre de París

Els fets han tingut lloc a la Rue de Trévise, després que s’originés un incendi en un establiment comercial del centre de la ciutat | Dues de les víctimes són bombers que estaven treballant en el lloc de l'incident
El centre de París s’ha vist afectat per una forta explosió fa tan sols uns minuts
El centre de París s’ha vist afectat per una forta explosió fa tan sols uns minuts | Twitter

El centre de París s’ha vist afectat per una forta explosió al voltant de les nou del matí. En concret, els fets han tingut lloc a la Rue de Trévise, després que s’iniciés un incendi en una fleca de la ciutat francesa. Com a  conseqüència dels fets, un total de quatre persones han mort,  i dues d'elles eren bombers que estaven treballant en el lloc de l'incident. 

 

 

 

 

Així les coses, pocs minuts després de les nou del matí s'ha produït una forta explosió en una fleca del centre de la capital parisenca. Segons han explicat diversos testimonis, els Bombers estaven treballant en una fuita de gas al carrer citat anteriorment, quan s'ha produït la deflagració. Pràcticament la totalitat de l'edifici ha resultat afectat per les flames, i l'estrèpit de l'explosió ha sigut tan fort que fins i tot el terra ha tremolat, tal com fa públic el mitjà '324'.

Les primeres informacions emeses pels mitjans locals francesos han confirmat que els serveis d'emergències han atès més d'una vintena de persones. Entre els ferits es troben 12 persones en estat d'«urgència absoluta», i cinc d'ells es troben en pronòstic vital reservat. 

 Comentaris

envia el comentari