Catalunya Diari

Desapareix Fahad-Al Muwallad, futbolista del Llevant UE

El futbolista va demanar permís al seu club per acudir a un funeral, però no ha retornat a la disciplina

Fahad Al-Muwallad, futbolista del Levante, desaparecido
Fahad Al-Muwallad, futbolista del Llevant, desaparegut | CatalunyaDiari.cat

El Llevant UE ha denunciat la desaparició del futbolista, Fahad Al-Muwallad. El futbolista d'Aràbia Saudita va sol·licitar un permís al club el passat divendres, 13 d'abril, per acudir al funeral d'un familiar al seu país. Passat el cap de setmana, però, el club valencià argumenta que encara no té notícies sobre el migcampista i per la qual cosa ha optat per denunciar-ne la desaparició.

Fahad, en aquest context, hauria d'haver-se reincorporat als entrenaments un cop passat el permís del cap de setmana. Tot i això, el jugador no va personar-se ahir a les instal·lacions de l'entitat granota i avui, davant la desconeixença del seu parador actual, el club granota no ha tingut més remei que informar a les autoritats sobre la seva desaparició.

  

Intents de contacte per part del Llevant

  

  

Des de les oficines del club expliquen per activa i per passiva que han explorat totes les vies de contacte amb el futbolista. De fet, en veure que aquest s'abstenia ahir dels entrenaments, el club va posar-se ràpidament en contacte amb la seva persona de confiança a la capital del Túria. 

Tot i això, ni el mateix Fahad ni el seu company van contestar a les trucades i el club granota, finalment, va optar per denunciar la seva sobtada pèrdua. 

La polèmica arribada de Fahad al Llevant

Fahad Al-Muwallad, realizando ejercicios de calentamiento
Fahad Al-Muwallad, amb el Llevant | CatalunyaDiari.cat

 

Fahad Al-Muwallad va aterrar a la Lliga el passat mercat d'hivern. La competició espanyola va arribar a un acord amb el país asiàtic per potenciar l'impacte internacional del seu futbol de cara al mundial que es disputarà l'any 2022 a Qatar. 

Javier Tebas, el màxim exponent de la Lliga professional de futbol, l'aposta esmentada permetia potenciar els futbolistes d'aquest país en clubs de la geografia espanyola com el Llevant, el Vila-real, el Leganés, el Rayo Vallecano i l'Sporting de Gijón

Finalment, i com a compensació per l'acord aconseguit, el conjunt valencià va acabar rebent un total d'1,5 milions d'euros per fitxar Fahad Al-Muwallad. El futbolista, així mateix, hauria de romandre al club fins al 30 de juny de 2017. 


Comentaris

envia el comentari