Catalunya Diari

Un gos de raça perillosa sense la documentació en regla fereix un altre a Lleida

Els propietaris del gos ferit van avisar a la Guàrdia Urbana

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest diumenge al carrer General Brito de Lleida, a l'altura de l'avinguda del Segre en rebre un avís d'un gos de raça perillosa que havia mossegat un altre gos al qual havia ocasionat diverses ferides que necessitaven assistència veterinària.

Un cop al lloc, una parella va denunciar que quan ells passejaven amb el seu gos de raça bòxer, al qual portaven lligat, van veure que un gos de raça perillosa, bull-terrier, sortia d'un vehicle i es llançava a mossegar el seu gos, fins que el seu propietari va aconseguir separar-lo.

Tot seguit, els agents van identificar el responsable del gos atacant, de 30 anys, nascut a Romania i veí de Lleida, i li van requerir la documentació de l'animal, resultant que no disposava de la llicència ni de l'assegurança obligatòries per aquests tipus de gossos, ni tampoc del registre al cens municipal. Els agents van fer les denúncies per aquests motius i per portar el gos sense lligar i sense morrió a la via pública i van procedir al confinament preventiu del gos a la canera municipal.

Cal recordar que la setmana passada la Guàrdia Urbana de Lleida va haver d'intervenir en un altre cas semblant un gos de raça perillosa va mossegar un altre en una plaça de la ciutat. En aquest cas, la propietària tampoc disposava de la documentació reglamentària necessària per aquest tipus d'animal.


Comentaris

envia el comentari