Catalunya Diari

El Govern parla sobre què faran amb el raper lleidatà Pablo Hásel

El conseller diu que vol tenir «clar» el que està succeint

El raper lleidatà Pablo Rivadulla, conegut artísticament com a Pablo Hasel, després d'una roda de premsa a Lleida
Interior esperarà a tenir tota la informació sobre la situació de Hasél per decidir "què és el que s'ha de fer" | LleidaDiari.cat

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha assegurat que quan tingui totes les dades sobre la situació del raper Pablo Hasél, que s'ha tancat a la Universitat de Lleida (UdL) en contra de l'empresonament dictat per l'Audiència Nacional, decidirà quina ha de ser l'actuació dels Mossos d'Esquadra i del seu departament. 

Sàmper ha dit haver tingut coneixement del contingut de la piulada del cantant tot just abans d'iniciar la roda de premsa, cosa que no li ha permès d'«entrar en el fons de l'assumpte», en no haver-ne pogut parlar amb els responsables del seu departament. «Quan tinguem clar què és el que està succeint, a on està, com està i si tenim una ordre judicial, que ho desconec, sí que direm realment què és el que s'ha de fer», ha afegit.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Esperar a saber quina és la situació

El conseller ha demanat esperar a saber quina és la situació i saber si existeix alguna «ordre o manament» de l'Audiència Nacional, i ha assegurat que respondran quan tinguin totes les dades. «No donaré una resposta fins que no tinguem clar quin ha de ser el dispositiu d'operatiu», ha aclarit. Per al conseller, seria «una manca de responsabilitat» per la seva part donar respostes sense saber realment quina és la situació concreta i quina ha de ser la seva actuació.


Comentaris

envia el comentari