El primer premi de la Grossa de Sant Jordi és el 46023 i ha tocat a Balaguer i el Palau d'Anglesola

Els guanyadors rebran 100.000€ per cada bitllet

Imatge d'arxiu de la Grossa de Cap d'Any.

Imatge d'arxiu de La Grossa | La Grossa

La 'Grossa de Sant Jordi' ha generat una suculenta pluja de billets en diferents punts de la geografia catalana. Concretament, ha caigut a l'Estanc 4 de Balaguer i a S Abril a El Palau d'Anglesola. També ha tocat en altres indrets de Catalunya com Barcelona, Granollers i Torredembarra.

 

  

El primer premi de LA GROSSA DE SANT JORDI: 46023. S'ha venut a l'Estanc 4 de Balaguer i S Abril a El Palau d'Anglesola

 

 

El segon premi de LA GROSSA DE SANT JORDI: 06141. S'ha distribuit a l'Estanc 14 de Granollers

 

El tercer premi de LA GROSSA DE SANT JORDI: 46958. Ha estat venut al Caprabo de Granollers

 

El quart premi de LA GROSSA DE SANT JORDI: 58219. Venut al Quiosc Amaya de Barcelona, l'Esclat d'Olot i a Internet.

 

El cinquè premi de LA GROSSA DE SANT JORDI: 61488. Venut a l'Estanc 1 de Torredembarra, l'Escat 53 de Lleida i a Internet.

  

 

 

 

El sorteig creat per la Generalitat amb motiu d'aquesta festivitat, ha celebrat la seva segona edició amb bitllets distribuïts per valor de 9,2 milions, 8 milions en paper i la resta per Internet o a través dels terminals dels punts de venda. Les recaptacions del sorteig serveixen per contribuir en la millora dels aspectes socials

Temps límit per recollir els diners

Sí, vigila perquè si disposes d'un dels bitllets premiats, però no el descanvies a temps, pots perdre tots els diners que havies guanyat. Tanmateix, no entreu en pànic perquè teniu fins a 90 dies per cobrar el premi que us correspon.

 

D'aquesta manera, passat el termini indicat no es podrà rebre cap quantitat monetària, però ben segur que us afanyareu a obtenir els diners per poder utilitzar-los o estalviar.

On es pot cobrar el premi

Si ha arribat el teu moment i has de cobrar el premi, hauràs de presentar el bitllet original. Tant les oficines de Caixabank com la seu de la Loteria de Catalunya, situada a la Gran Via 639 de Barcelona, estan a la teva disposició per donar-te els diners.

 

En el cas d'obtenir un premi inferior o igual a 120 €, podràs recollir els diners als punts de venda habituals, així com quioscos, bars, estancs o llibreries. També et podran donar els diners aquells supermercats catalogats com a punts de distribució de 'La Grossa' que tinguin el terminal instal·lat. Entre aquests es troben grans establiments comercials com el Bonpreu, el Carrefour o el Caprabo.Comentaris

envia el comentari