Catalunya Diari

Un grup de joves ocasiona destrosses a mobiliari urbà de Mollerussa

Han suposat danys per un valor aproximat de mil euros

Imatge de jardineres afectades al carrer Estrella
Imatge de jardineres afectades al carrer Estrella | LleidaDiari.cat

La policia local de Mollerussa ha identificat els autors de les destrosses ocasionades a mobiliari urbà que van tenir lloc la matinada del passat 31 de desembre i que han suposat danys per un valor aproximat de mil euros tant el material responsabilitat del consistori com també d'un establiment comercial d'una veïna de la ciutat i per als quals s'ha presentat la corresponent denúncia. Els investigats per un delicte de danys, que seran citats a declarar al jutjat, són L. L. H., de 18 anys, D.L.D, de 22 anys i A.P.L, de 17 anys, tots ells veïns de Mollerussa.

Els fets van tenir lloc a primera hora de la matinada del dia 31 de desembre quan una patrulla de la policia local va observar que en diferents punts de la zona del centre de la ciutat com el carrer de l'Estrella i les places del nucli antic s'havien ocasionat intencionadament destrosses en jardineres i també en la decoració nadalenca instal·lada així com en la decoració externa d'un comerç de la plaça del Pla d'Urgell. Fetes les oportunes indagacions es va reconèixer l'autoria d'una jove que en ser citada a declarar a la prefectura va confessar els fets i va declarar que anava acompanyada de la seva parella i d'un amic menor. Les diligències del cas són ara a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia i del Fiscal de Menors.

En aquest sentit, l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha recordat que amb les obres de millora del centre de la ciutat també s'han incorporat càmeres de seguretat en l'espai públic que, a més d'ajudar en la identificació i comprovació de fets en casos d'actes vandàlics, també s'espera que actuïn com a element dissuasiu d'aquests.

Un altre desperfecte a Mollerussa
Un altre desperfecte a Mollerussa | LleidaDiari.cat

 

Altres notícies relacionades amb l'actualitat de Mollerussa

El Teatre L'Amistat aixecarà el teló de la nova temporada el pròxim 3 de febrer i ho farà per rebre per primer cop a les terres de Lleida al Ballet de Catalunya, una companyia nascuda fa poc més d'un any amb l'objectiu de potenciar una companyia de dansa autòctona amb capacitat de representar i identificar a Catalunya. El Ballet de Catalunya presentarà en la seva segona temporada un clàssic com és 'El Trencanous', que arriba a Mollerussa després d'haver exhaurit les entrades de les tres funcions representades al Centre Cultural de Terrassa.

La divertida comèdia musical 'The Primitals' portada a escena a cappella per Yllana Teatro serà una altra de les grans apostes del Teatre L'Amistat per a tancar la temporada el 18 de maig. També tindran protagonisme el circ amb Tic-Toc i 'Trapatelando' (16 de març) i la màgia amb una gala amb participació de diferents mags (24 de març). A banda d''El Trencanous', la dansa tindrà més pes amb un recorregut per als millors números de la història del cabaret europeu i del music hall americà a través de la companyia NS Danza (23 de febrer).

Així mateix, les companyies locals tornaran a tenir el seu espai en la programació de la mà del Teatre de Butxaca i la representació de l'obra 'Absèncie's, d'Eva Moreno, que va ser la guanyadora del 2n Concurs de Testos Teatrals per a espectacles de petit format (30 i 31 de març) i l'adaptació del conte 'Una vegada hi havia un Rei', de la mà de la Colla dels 50 i més (8,9 i 10 de febrer).


Comentaris

envia el comentari