Catalunya Diari

La Guàrdia Civil deté un home i intervé 2.300 euros en material de contraban en dos operacions a Lleida

Les dos intervencions han tingut lloc aquesta setmana

Els articles intervinguts estan valorats en 2.300 euros.
Els articles intervinguts estan valorats en 2.300 euros. | LleidaDiari.cat

La Guàrdia Civil ha detingut aquesta setmana una persona i ha intervingut material de contraban per valor de 2.300 euros en dos inspeccions en establiments comercials. La primera de les actuacions va tenir lloc el passat dimecres, dia 28 d'agost, quan agents de la Unitat Territorial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida va inspeccionar un establiment comercial de la capital del Segrià. Durant l'escorcoll, van trobar a l'interior de la botiga una gran quantitat de productes de marroquineria, bosses, carteres, llibres, perfums, ungüents contra el dolor, henna, així com productes per a la neteja corporal per a la venda al públic. Tots els articles sense passar per la prèvia autorització d'aduanes, per la qual cosa es va procedir a la confiscació del gènere, valorat en 2.300 euros.

Després d'aquesta intervenció, la Guàrdia Civil recorda als consumidors que l'ús de productes cosmètics o suposadament medicinals adquirits fora de les farmàcies o establiments legalment autoritzats, pot comportar una sèrie de contradiccions de diversa gravetat, ja que no estan sotmesos als controls sanitaris legalment establerts.

Articles intervinguts a l'establiment de Bossòst.
Articles intervinguts a l'establiment de Bossòst. | LleidaDiari.cat

 

Un detingut en la segona actuació

La segona acció dels agents de la Guàrdia Civil va tenir lloc dijous, dia 29 d'agost, durant l'entrada a un establiment grow shop situat a Bossòst. La principal activitat de l'establiment era l'assessorament i venda de productes del cànnabis com ara llavors, fertilitzants, accessoris de jardineria i il·luminació, mesuradors de PH, equips de ventilació...

No obstant, durant l'escorcoll la Guàrdia Civil va trobar al seu interior 23 pots de vidre amb marihuana (89 grams en total), 41 llaunes de conserva amb marihuana (143,5 grams) i 20 cabdells de marihuana, empaquetats i embalats de manera professional. Per aquest motiu, van detenir el propietari de l'establiment, J.C., de 75 anys i de nacionalitat espanyola, per la comissió d'un delicte contra la Salut Pública, per la venda d'aquestes substàncies estupefaents.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari