Catalunya Diari

La Guàrdia Civil localitza 54 plantes de marihuana als Arcs i a Senterada

Han detingut a les tres persones responsables de la plantació més important mentre que a una tercera que només tenia 9 plantes se l'ha denunciat administrativament

Pla obert on es pot veure un agent de la Guàrdia Civil al costat de la plantació
Pla obert on es pot veure un agent de la Guàrdia Civil al costat de la plantació | LleidaDiari.cat

La Guàrdia Civil localitzar aquest dimarts un total de 54 plantes de marihuana entre els municipis dels Arcs, a Bellvís (Pla d'Urgell), i Senterada (Pallars Jussà). La plantació més important era la dels Arcs, on s'hi van trobar 45 plantes d'aproximadament 2 metres amb un pes total aproximat de 323 quilos.

La policia va detenir als tres suposats responsables del cultiu d'aquesta plantació que estava vigilada de forma ininterrompuda les 24 hores del dia. Són dos homes i una dona de 32, 43 i 37 anys, tots ells de nacionalitat romanesa i se'ls ha detingut per un delicte contra la salut pública. 

Van assabentar-se que per la zona hi podria haver una plantació il·legal de cànnabis

En el cas de la plantació de Senterada, s'hi van trobar 9 plantes amb un pes de 20 quilos i la policia va denunciar administrativament el seu responsable, un home de 43 anys de nacionalitat espanyola. Segons la Guàrdia Civil la intervenció relacionada amb la plantació dels Arcs va començar al juny, quan agents de la Unitat Orgànica de Policia Judicial, en el marc de l''Operació Arcs 2019', van assabentar-se que per la zona hi podria haver una plantació il·legal de cànnabis.

La plantació es trobava a l'aire lliure i funcionava «a ple rendiment» segons la policia, que també ha precisat que es trobava a la fase final del seu desenvolupament. Les plantes estaven directament plantades a terra i es trobaven amagades al davall d'una malla perquè no fossin vistes pels agents.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari