Catalunya Diari

La Guàrdia Civil requisa tabac de contraban per valor de més de 7.000 euros a la Seu d'Urgell

Dues patrulles d'agents van localitzar els dos turismes sospitosos

La Guàrdia Civil ha decomissat aquest cap de setmana a la Seu d'Urgell un total de 1.550 paquets de tabac de diverses marques i 1.692 grams de picadura de tabac, per un valor total de 7.643,20 euros. Segons han informat des del cos policial, al voltant de les 17.45 hores de diumenge passat, agents amb destinació a la Secció Fiscal de la Seu d'Urgell van observar a un vehicle sospitós de portar gènere de contraban a l'altura de la rotonda de l'N-145, quilòmetre 0.

Imatge del material trobat | guardia civil

 

A causa de les sospites, els agents van decidir aturar el turisme i identificar el conductor que va resultar ser un home de 51 anys i veí de la Seu d'Urgell.

  

Seguidament, van registrar el vehicle en el qual van trobar al maleter dues caixes de tabac embolicades en bosses de plàstic amb 1.000 paquets de tabac al seu interior valorades en 4.850 euros.

  

 

 

Paral·lelament, quatre hores més tard, una altra patrulla va observar a la C-14 al seu pas per Oliana (Lleida), un altre turisme que realitzava «maniobres estranyes» davant la proximitat dels agents. De la mateixa manera, la Guàrdia Civil va detenir el conductor i el van identificar com un home de 53 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Castelló de la Plana. Inspeccionant el turisme, van localitzar també al maleter una caixa de grans dimensions plena de 550 paquets de tabac, així com diverses bosses amb 1.692 grams de picadura de tabac, ascendint el valor de tot això a 2.793,20 euros. Per tals fets, es van aixecar les actes corresponents i es va dipositar el gènere trobat a la duana de la Farga de Moles (Lleida).

 Comentaris

envia el comentari