Catalunya Diari

Troben el cadàver de Laura Luelmo, la jove desapareguda a Huelva

La jove va desaparèixer el passat 12 de desembre

Laura Luelmo va desaparèixer el passat 12 de desembre
Laura Luelmo va desaparèixer el passat 12 de desembre | Cedida

Alfonso Rodríguez, delegat del govern a Andalusia, ha confirmat la troballa del cadàver d'una dona a la zona de Huelva on es buscava Laura Luelmo. Segons havia informat la Guàrdia Civil, «tots els indicis» feien pensar que el cos trobat sense vida era el de la jove desapareguda de 26 anys. Segons ha avançat 'LaSexta' ja s'ha confirmat que el cos trobat és el de la jove

Laura Luelmo va desaparèixer el passat dimecres dia 12 de desembre al municipi d'El Campillo, a Huelva, i des de llavors no hi havia hagut cap rastre d'ella. Des del moment es va posar en marxa un dispositiu de recerca amb més de 200 persones que finalment ha acabat amb la troballa del cos de la dona.

Vivia a la zona des de feia només 9 dies

Segons la informació que s'ha pogut anar coneixent del cas, la jove vivia a El Campillo des de feia poc més d'una setmana, ella és originària de Zamora. De fet, el dia de la seva desaparició es complien 9 dies que la Laura s'havia instal·lat allà. Pel que sembla, s'havia traslladat a viure allà per una nova feina com a professora substituta de Plàstica a l'Institut Vázquez Díaz, en un municipi proper, Nerva. 

El dia de la seva desaparició la jove va sortir a córrer a primera hora de la tarda, després d'això, ningú va tornar a saber res més d'ella, fins a aquest moment, quan s'ha trobat el seu cos sense vida. Des de fa un temps, agents de la Guàrdia Civil i alguns voluntaris la buscaven.

Una de les úniques pistes que es tenien sobre ella i la seva localització era el senyal que podia donar el seu mòbil. El dia de la seva desaparició el va tenir encès fins a les 21.00 hores de la nit, després d'aquell moment, el senyal del seu telèfon ja no es va tornar a enviar. És des de llavors quan tot es va convertir en una incògnita. La nit ja havia arribat, no hi havia ningú més a la zona i es trobava a uns 9 quilòmetres de casa seva.


Comentaris

envia el comentari