Catalunya Diari

La Guàrdia Urbana denuncia el conductor d'un patinet per conduir begut i per cometre infraccions de trànsit

La Policia Local ha imposat 409 denúncies de gener a setembre a conductors de Vehicles de Mobilitat Personal

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat aquesta nit un jove de 20 anys que conduïa un Vehicle de Mobilitat Personal (VMP), en concret un patinet, per conduir sota els efectes de l'alcohol i no respectar el llum vermell de diversos semàfors del carrer Pius XII, posant en risc vianants i altres vehicles de la via pública.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El noi va donar positiu a la prova d'alcoholèmia en marcar una taxa en aire expirat de 0,68 mg/l a la primera prova i 0,75 mg/l a la segona.
 

Els agents el van denunciar segons l'article 8.14.1C de les Ordenances Municipals i van retirar el vehicle al dipòsit municipal.

Imatge tancada de la base d'un patinet elèctric amb algú a sobre
La Guàrdia Urbana denuncia el conductor d'un patinet per conduir begut i per cometre infraccions de trànsit | ACN

409 denúncies a Lleida de gener a setembre

Cal recordar que la Guàrdia Urbana de Lleida ha imposat 409 denúncies de gener a setembre a conductors de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).
 

La majoria de denúncies, 214, van ser per anar sense el casc obligatori i 91 van ser per circular en llocs prohibits com ara voreres o zones per als vianants. Dotze denúncies es van posar per circular menors de 16 anys sense supervisió d'un adult. En aquests primers mesos de l'any també s'han detectat 14 alcoholèmies administratives a conductors de Vehicles de Mobilitat Personal.
 

La Guàrdia Urbana disposa d'una unitat dedicada exclusivament a l'educació viària dels nens i nenes de Lleida, on durant tot l'any es posa èmfasi en les normes i precaucions que cal tenir amb l'ús de qualsevol tipus de vehicles, inclosos els vehicles de mobilitat personal. 


Comentaris

envia el comentari