Catalunya Diari

La Guàrdia Urbana denuncia un home per robar dues colònies valorades en més de 100 euros a Lleida

També li van trobar marihuana

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat cap de setmana a la tarda al carrer Major de Lleida en rebre un avís d'un furt en un establiment. Un cop a lloc una responsable de la botiga va denunciar que tenien retingut un individu que havien sorprès quan intentava furtar dos pots de colònia valorats en 163 euros, els quals havia amagat dins la seva bossa de mà. 

Els agents van identificar aquest individu, de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i va comprovar que dins la bossa portava també una bosseta de tabac que contenia una substància vegetal que presumptament era marihuana. Els agents van iniciar les diligències per un delicte lleu de furt.

Altres furts en els darrers dies a Lleida

D'altra banda, una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat dia 3 d'agost al carrer Bisbe Irurita de Lleida en rebre un avís d'un furt en un establiment. Un cop al lloc, un vigilant de seguretat va informar els agents que havia vist una persona que treia el dispositiu de seguretat d'unes sandàlies i se les ficava als peus. 

Els agents van identificar aquesta persona, un home de 48 anys i nascut al Marroc, i davant la denúncia per la sostracció de les sandàlies, valorades en fins a 75 euros, van iniciar les diligències corresponents com a presumpte autor d'un delicte lleu de furt. Paral·lelament, el dia 4 a les 3.15 hores de la matinada, una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar a la plaça de Josep Solans de Lleida en rebre un avís d'un possible robatori en un local.

En arribar al lloc, els agents van observar un individu que marxava caminant del lloc i provenia d'un local que tenia la porta oberta. Els agents de la Guàrdia Urbana van identificar aquest individu com a F.A.R., de divuit anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i en l'escorcoll li van trobar un tornavís d'uns 25 centímetres de llarg.

Tot seguit, els agents de la Guàrdia Urbana van comprovar que la porta del local, un magatzem on hi havia material d'obra i altres objectes, estava oberta i tenia un cadenat trencat. Davant els fets, els agents van detenir F.A.R. com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i van iniciar les diligències corresponents. 

Els agents també van comprovar que F.A.R. portava a sobre una bosseta amb una substància vegetal que presumptament era marihuana i una paperina amb una substància en pols que semblava MDMA. Van comissar les substàncies i van fer les diligències corresponents per tinença de substàncies estupefaents.


Comentaris

envia el comentari