Catalunya Diari

Hisenda li reclama a un home més de 160.000 euros després de guanyar una cistella de Nadal

Víctor Brun va haver de malvendre la seva cistella milionària per pagar els diners que li reclama l'Estat

AR

Un home anomenat Víctor Brun ha trucat al programa de Telecinco dirigit per Ana Rosa Quintana, 'El programa d'Ana Rosa', per explicar el preu que pot costar-te resultar guanyador de qualsevol sorteig.

  

Segons ha relatat l'home a la presentadora, va guanyar una cistella que contenia dos cotxes, una moto, diversos viatges, pernil, cava, entre moltes més coses. El valor total de la cistella era de 360.000 euros.

  

Després de resultar guanyador, Hisenda li va reclamar el 46% del valor de la cistella, però tal com explica Víctor solament li deixaven pagar els impostos en dos terminis. El primer termini era de 80.000 euros, però amb els interessos d'ajornar el pagament, el total que ha de pagar actualment supera els 160.000 euros.  

Per això mateix, tal com ha explicat l'home va intentar retornar la cistella que havia guanyat, però en arribar al lloc, li van dir que «era meu i havia de pagar-ho amb diners».

  

Per tant, l'home no va tenir opció de retornar el que havia guanyat i va decidir, tal com relata, regalar alguns productes als seus amics i veïns per evitar que caduquessin. A més, explica que al moment que va voler vendre els vehicles que havia guanyat, el mateix concessionari li restava un 20% al preu per estar ja matriculats.

L'home s'ho pren amb humor 

Per això mateix, l'home ha afirmat que no participarà en més regals ni premis, perquè després passen factura. Actualment no pot demanar cap tipus de crèdit als bancs perquè surt que està amb deutes pendents amb Hisenda. Finalment, l'home, que s'ha pres amb molt humor el succés, ha conclòs que «Tot això, Montoro, va a suar per cobrar-m'ho».


Comentaris

envia el comentari