Catalunya Diari

Un home agredeix la seva dona davant els seus tres fills a Lleida

La dona va explicar als agents que l'home l'havia agredit a l'interior del vehicle familiar

Imatge d'arxiu | Cedida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dilluns a la tarda al carrer Ramon Soldevila de Lleida, a l'altura del carrer Alcalde Costa, en rebre un avís d'un altercat. Els agents van trobar al lloc una dona amb els seus tres fills que va denunciar que la seva exparella l'havia agredit.

Aquesta dona va explicar als agents que l'home l'havia agredit a l'interior del vehicle on es trobaven tots i quan aquest s'havia aturat ella havia baixat del turisme i la seva exparella havia tret els tres fills fora d'aquest, essent un d'ells un nadó, i després havia marxat. Posteriorment els agents van localitzar l'exparella de la dona, el qual en ser requerit es va presentar a les dependències d'aquesta Guàrdia Urbana.

Els agents el van identificar com a P.M.H.I., de 48 anys i de nacionalitat espanyola, i davant la denúncia de la dona el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i van iniciar les diligències corresponents.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Un altre cas de violència entre parelles

Una patrulla va anar també aquest dilluns al vespre al carrer Venus de Lleida en rebre un avís per un altercat en un local. Un cop al lloc, els agents van observar un jove al carrer que els va requerir perquè la seva parella es trobava a l'interior del seu local amb una actitud molt agressiva i en demanar-li que marxés del seu local s'havia negat i l'havia amenaçat i per aquest motiu ell havia sortit del local per evitar una agressió, ja que l'havia agredit en ocasions anteriors. 

Els agents van entrar dins del local per treure'l i un cop fora el van identificar com a I.P., de 22 anys i nascut a Romania. Davant la denúncia d'aquest jove els agents van detenir I.P. com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar i d'un delicte de violació de domicili jurídic i van iniciar les diligències corresponents. 

Altercat en un bar de Lleida

D'altra banda, a les 16.00 hores de la tarda, una patrulla va anar a la plaça de Ramon Berenguer IV en rebre un avís d'un altercat en un bar ocasionat per dos clients. Un cop al lloc, els agents van observar un home i una dona molt alterats que cridaven i insultaven a la persona responsable del bar. Aquesta responsable va denunciar que atès la seva actitud i que estaven en estat d'embriaguesa els havia requerit perquè marxessin del local però l'home s'havia negat i l'havia insultat i amenaçat.

Aquestes persones en ser requerides pels agents per sortir de l'establiment van continuar amb la seva actitud insultant també als agents. Finalment van identificar aquest home com a A.T.B., de 53 anys i de nacionalitat espanyola, i la dona com a T.L., de 44 anys i nascuda a Ucraïna. Davant la denúncia de la responsable del bar, els agents van detenir A.T.B. com a presumpte autor d'un delicte de violació de domicili jurídic i amenaces i van iniciar les diligències corresponents.

Poc després, a les 18.30 hores, una patrulla va tornar al mateix lloc en rebre un avís per un problema amb una dona que volia entrar al bar. Els agents van comprovar que aquesta dona era T.L. i en demanar-li que no entrés al bar va insultar els agents fins que va començar a agredir-los. Davant aquest fet, els agents van detenir T.L. com a presumpta autora d'un delicte d'atemptat contra els agents i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari