Catalunya Diari

Un home 'arrenca' de les mans un mòbil a una noia a Lleida

Agents de la Guàrdia Urbana van aconseguir detenir-lo

Imatge d'arxiu aplicacions mòbil
Imatge d'arxiu aplicacions mòbil | EFE

Uns ciutadans van requerir aquest dimecres a les 23.25 hores de la nit una patrulla de la Guàrdia Urbana que es trobava a la rambla d'Aragó de Lleida perquè havien sentit cridar una noia al carrer el Bisbe que anava en direcció al carrer Tallada. Tot seguit, els agents van veure en aquest carrer un home que anava corrents i un altre que el perseguia i quan arribaven al carrer Cotxera aconseguia aturar-lo.

Ràpidament els agents es van apropar i van identificar el primer home com a P.M.Y.T., de 33 anys, nascut a Mali i veí de Lleida, el qual portava un telèfon mòbil a la mà, que va recollir l'altre individu que el perseguia. Aquest, un jove de vint anys, va explicar als agents que havia vist com una noia demanava ajuda pel robatori del seu mòbil i ell havia sortit darrere seu per aturar l'autor.

Tot seguit, va arribar al lloc una jove que va explicar als agents que P.M.Y.T li havia sostret de les mans el telèfon mòbil, marca Iphone, mitjançant un forcejament i ella havia sortit corrents darrere seu demanant ajuda. Aquesta jove va confirmar que el telèfon recuperat era el seu. Davant els fets, els agents van detenir P.M.Y.T. com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i van iniciar les diligències corresponents.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Més detinguts per robar mòbils a Lleida

Una dona va requerir aquest dilluns a les 13.245 hores del migdia una patrulla de la Guàrdia Urbana al carrer Governador Montcada de Lleida per explicar-lis que aquell matí un jove li havia sostret el seu telèfon mòbil i que l'acabava de veure en un lloc pròxim. Una dona va requerir aquest dilluns a les 13.245 hores del migdia una patrulla de la Guàrdia Urbana al carrer Governador Montcada de Lleida per explicar-lis que aquell matí un jove li havia sostret el seu telèfon mòbil i que l'acabava de veure en un lloc pròxim.

D'altra banda, la passada nit una patrulla de la Urbana que realitzava servei de vigilància al Centre Històric de Lleida ha aturat dos individus al carrer Boters amb motiu de fer un control de documentació. Els agents han comprovat que un d'aquests individus, identificat com a O.B., de 20 anys, nascut a Algèria i sense domicili conegut, li constava en vigor una ordre de recerca i detenció d'un jutjat d'una població de Barcelona. 

En l'escorcoll els agents han comprovat que portava a sobre vuit bossetes amb una substància vegetal que presumptament era marihuana. Els agents han comissat la substància i han fet les diligències corresponents per tinença de substàncies estupefaents. En compliment de l'ordre judicial, tot seguit, els agents han detingut O.B. i han iniciat les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari