Catalunya Diari

Busquen un home de 70 anys desaparegut al Prat de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra han publicat la seva foto a les xarxes socials i demanen col·laboració ciutadana

 

Un home de 70 anys va desaparèixer al Prat de Llobregat el passat divendres, 29 de juny, i des d'aleshores no s'ha sabut res més d'ell. Els Mossos d'Esquadra han compartit la seva fotografia a les xarxes socials i han demanat ajuda ciutadana per si alguna persona en pot tindre informació, truqui al telèfon d'emergències 112. El desaparegut és Juan Pradal Serra i se'n va perdre la pista el passat 29 de juny al vespre. Fa 1 metre i 65 centímetres d'alçada i com a particularitat camina coix.

Busquen una noia de 16 anys desapareguda a Tordera, al Maresme

Esmeralda és una noia de 16 anys que està internada al centre residencial d’educació intensiva (CREI) Mas Ritort de Tordera, al Maresme. No obstant això, el passat dijous, 21 de juny, la noia s’hauria escapat amb una altra jove del mateix centre, després que els monitors portessin el grup de menors a la platja.

 

Segons ha explicat la seva mare a 'CatalunyaDiari.cat', la jove portava una samarreta vermella amb la paraula «DOOP» inscrita en blanc, un pantaló gris i unes sabates negres. Es tracta d’una noia d’1,60 metres d’alçada, amb el cabell castany clar —que acostuma a portar recollit amb un monyo—, ulls verdosos i una cicatriu a la parpella de l’ull dret. 

La noia, que té una minusvàlida del 40%, es fa passar per una d’adolescent d’ètnia gitana sota el nom d’Esmeralda Amaya Cortés. No obstant això, i segons assegura la mare de la menor, ni és d’ètnia gitana ni aquests són els seus cognoms reals. Ara, la mare d'Esmeralda demana ajuda a la ciutadania per aconseguir trobar la jove de 16 anys. Comentaris

envia el comentari