Catalunya Diari

Un home empeny amb un bus un cotxe fins al seu gual i truca a la Urbana

Es van iniciar les diligències penals corresponents per un delicte lleu de danys

Guàrdia Urbana de Lleida
Guàrdia Urbana de Lleida | Aldia.cat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat divendres dia 22 de març al carrer Sant Francesc de Sales de Lleida en rebre un avís d'un gual ocupat per un turisme. Els agents van comprovar aquest fet i van parlar amb la persona que havia requerit el servei perquè segons va dir no podia entrar l'autobús al pàrquing. Quan els agents anaven a retirar aquest vehicle del gual un ciutadà va requerir els agents i va explicar que ell havia vist com l'autocar fent marxa enrere havia empès el turisme, que estava estacionat correctament, i l'havia mogut fins al lloc on es trobava, ocupant el gual.

Tot seguit, els agents van comprovar que el turisme presentava diversos danys al para-xocs i la matrícula. Davant aquests fets, els agents van informar el propietari del turisme dels fets, el qual volia denunciar els danys. Davant això es va informar el conductor de l'autobús i es van iniciar les diligències penals corresponents per un delicte lleu de danys.

 

Altres incidents dels darrers dies en els quals ha intervingut la Urbana

D'altra banda, una patrulla va aturar dissabte un furgó frigorífic al carrer de Sant Carles de Lleida amb motiu de fer un control de documentació. Els agents van comprovar que el mecanisme de control de fred del vehicle marca onze graus positius i en obrir la caixa van comprovar que transportava diversos productes congelats destinats al consum humà des de la localitat de Reus. Davant aquest fet, els agents van fer la denúncia corresponent per aquest motiu. 

Finalment, diumenge al vespre, una patrulla va anar al carrer Manuel de Montsuar de Lleida en rebre un avís d'una baralla. Un cop al lloc els agents van observar dues dones i una d'elles va dir que s'estava discutint amb l'altra dona que era la mare de la seva parella. Poc després aquesta dona va denunciar la seva parella perquè segons va explicar als agents l'havia agredit abans de la discussió amb la seva mare. Els agents van anar al domicili, van localitzar la parella d'aquesta dona i el van identificar com a J.L.E., de 42 anys i de nacionalitat espanyola. Davant la denúncia de la dona, els agents van detenir J.L.E. com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.


Comentaris
bus nigga
if yo' mess with bus sheet, we buses will mess with yo' sheet, betch.

envia el comentari