Catalunya Diari

Un home de 37 anys mantenia una relació amb una noia de 14 a Vilaller

L'acusat se l'enduia a llocs allunyats del nucli urbà de Vilaller, per evitar que els veiessin, la petonejava, l'abraçava i l'asseia a la falda

Detenido en Burgos un hombre de 72 años por como presunto autor de abuso sexual a una menor
Imatge d'arxiu | Cedida

La fiscalia demana tres anys i mig de presó a un home de 37 anys que mantenia una relació sentimental amb una noia de 14, a Vilaller (Alta Ribagorça).

L'Audiència de Lleida el jutjarà dijous 21 de novembre per un delicte d'abusos sexuals, ja que la llei marca que l'edat mínima de consentiment sexual és de 16 anys. El ministeri públic també sol·licita que es prohibeixi l'acusat comunicar-se o acostar-se a la noia a menys de 500 metres durant 10 anys.

Se l'enduia a llocs allunyats del nucli urbà de Vilaller

L'acusat, D. R C., de 37 anys en el moment dels fets, va iniciar a començaments del mes de juliol de 2018 una relació sentimental amb una noia de 14 anys, que va durar fins a l'agost de 2018. Segons l'escrit de la fiscalia, l'acusat, durant aquests dos mesos, i sabent l'edat de la noia, se l'enduia a llocs allunyats del nucli urbà de Vilaller, per evitar que els veiessin, la petonejava, l'abraçava i l'asseia a la falda.

Segons el Codi Penal, si un adult té relacions amb una persona menor de 16 anys, encara que aquestes siguin consentides, podrà ser condemnat per abusos sexuals a una pena d'entre 2 i 6 anys de presó, i a una pena d'entre 8 i 12 anys de presó si hi ha penetració.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari