Catalunya Diari

Un home es menja el cervell d'una dona decapitada a Filipines

L'assassí podria tenir problemes mentals

Un jove assasina una dona
El jove es va menjar el cervell de la seva víctima | Twitter

Les Filipines acaba de viure un dels assassinats més surrealistes i cruels de la seva història. Un jove de 21 anys ha estat detingut per decapitar una dona i després menjar-li el seu cervell.

  

La policia ha detingut el noi Lloyd Bagtong, per l'assassinat d'una dona a Talisayan, a les Filipines. El noi va reconèixer durant la seva declaració, que es va menjar el cervell de la dona barrejat amb arròs després de decapitar-la. El diari 'The Sun' ha publicat que l'assassí havia perseguit la víctima a prop d'un cementiri. Posteriorment la va colpejar amb una barra de ferro fins a matar-la.

El jove es va menjar el seu cervell

Segons el mitjà, la dona li va suplicar que no la matés en anglès, cosa que va empipar molt al jove. La policia afirma que aquest fet va provocar que Lloyd Bagtong encara li pegués més. Després d'atacar-la cruelment, el jove la va decapitar. Després de matar-la va posar el seu cap en una bossa i el va portar a casa, on el va cuinar amb arròs. Fonts properes a l'assassí afirmen que el jove té problemes mentals.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari