Surt a la llum la primera imatge de l'interior del cotxe de la parella assassinada al pantà de Susqueda

Es pot observar la pedra de grans dimensions, que els investigadors van trobar a sobre del pedal d'acceleració
Imatge de l'interior de l'Opel Zafira de Marc i Paula, amb la pedra que els investigadors van trobar a l'accelerador
Imatge de l'interior de l'Opel Zafira de Marc i Paula, amb la pedra que els investigadors van trobar a l'accelerador | Mossos d'Esquadra

Les investigacions per l'assassinat dels joves Marc i Paula, el mes d'agost de l'any passat a la zona del pantà de Susqueda, ocupa ja gairebé 2.500 folis, i és que els Mossos d'Esquadra estan reconstruint, minut a minut, tota la història. Per ara, el principal sospitós i únic detingut és Jordi Magentí, que, tot i negar haver estat a la zona en el moment de l'assassinat, va ser gravat per les càmeres de seguretat i vist per diferents persones el dia del terrible crim. 

 

Si bé en un principi els investigadors no disposaven de cap pista sobre la desaparició de la parella del Maresme, a poc a poc van anar sorgint primer el caiac, amb el qual els joves tenien pensat realitzar una excursió, i posteriorment el vehicle. En els dos casos la policia va trobar roques de diferents mides, en un clar intent de fer desaparèixer qualsevol rastre. Ara, ha sortit a la llum una imatge de l'interior del vehicle, on es pot observar la pedra situada a l'accelerador del cotxe dels dos joves. 

Una gran pedra a l'interior del cotxe per enfonsar-lo

Tal com es pot veure a la imatge que han fet pública els Mossos d'Esquadra, al seu interior el vehicle estava en força mal estat, pels nombrosos dies que va passar a dins de l'aigua. A més, també es pot observar la gran pedra, que el presumpte assassí va col·locar al pedal d'acceleració, per fer que el vehicle avancés i caigués al pantà, per posteriorment enfonsar-se. 

 

Imatge del vehicle de la parella trobat al pantà de Susqueda
Imatge del vehicle de la parella trobat al pantà de Susqueda | cedida

 

Quan els submarinistes van endinsar-se a les aigües del pantà de Susqueda, van localitzar el cotxe a una profunditat de sis metres. A dins del maleter de l'Opel Zafira de color blau, els investigadors van trobar material d'acampada. Sobre la pedra, si bé la policia no es va aventurar a confirmar o desmentir quehavia estat col·locada de forma intencionada, posteriorment va quedar demostrat que era la hipòtesi més probable. Comentaris

envia el comentari